Puhumme

Uutiset Blogi

Uutiset

5 syytä, miksi paikan päällä tapahtuvaan silppuamiseen siirtyminen on paras päätös, jonka teet

Huolimatta siitä, että yritykset ovat olemassa “paperittomalla aikakaudella”, yritykset tuottavat enemmän paperijätettä kuin koskaan aikaisemmin. Vaikka tiedot voidaan tallentaa sähköisesti kiintolevyille, palvelimille tai “pilveen”, useimmat yritykset luovat silti paperikopioita joko mukavuus- tai oikeudellisista syistä. Paperijätteen silppuaminen on fiksua toimintaa mille tahansa yritykselle. Se auttaa pitämään tiedot turvassa ja auttaa yritystä suojautumaan teollisuusvakoilulta. Jos et ole vielä siirtynyt paikan päällä tapahtuvaan murskauspalveluihin, olet jäänyt paitsi. Tässä on viisi syytä, miksi siirtyminen tämäntyyppiseen asiakirjojen tuhoamiseen on paras päätös, jonka olet koskaan tehnyt.
1. Halvempi kuin manuaalinen murskaus
Yhdeltä työntekijältä voi mennä yli tunti 10 kilon paperin silppuamiseen tavallisella toimistosilppurilla. Jos maksat toimistotyöntekijälle heidän normaalia tuntipalkkaansa, tuhlaat rahojasi. Mobiilimurskaus on nopeaa ja halvempaa.
2. Nolla ylläpitokustannuksia
Investoiminen raskaaseen silppuriin, jolla voit lisätä työntekijöiden silppuamisnopeutta, voi tuntua järkevältä sijoitukselta. Itse asiassa tämä investointipäätös yksinkertaisesti edeltää kohonneita ylläpitokustannuksia. Mobiilisilppuri on todellinen jakopalvelu, jolla ei ole sopimuksia tai jatkuvia velvoitteita. Maksat vain siitä mitä tarvitset ilman ylläpitokuluja.
3. Vähennetyt paikan päällä säilytysvaatimukset
Jätepaperin varastointi tarkoittaa tilan käyttöä ja se maksaa yrityksille rahaa vuokrana. Paikan päällä tapahtuva murskaus tarkoittaa sitä, että silppuriyrityksen omistama kuorma-auto vierailee liiketiloissasi ja silppuaa paperijätteen siellä silloin. Tätä kutsutaan myös “liikkuvaksi murskaamiseksi”, koska silppuri on asennettu kuorma-autoon. Se ei ole kustannustehokkain tapa silppuaa suuria määriä paperijätettä – se kunnia kuuluu tavallisille kuorma-auton keräyspalveluille – mutta se tarkoittaa, että yritysten ei tarvitse huolehtia varastotilasta. Tavallisilla keräilypohjaisilla palveluilla ajoitetuin väliajoin määritetyt suojatut lokit voivat täyttyä. Paikan päällä olevat murskausautot voidaan kutsua milloin tahansa käytettävissä olevasta varastotilasta riippumatta.
4. Lisääntynyt joustavuus
Paikan päällä olevat siirrettävät murskausautot mahdollistavat sen, että kaikki yritykset voivat olla melko joustavia silppuamisajankohdan suhteen. Kaikki yritykset eivät halua tai tarvitse kahden viikon tai kuukausittaista keräystä. Jotkut pienemmät yritykset maksavat mielellään esimerkiksi kerran vuodessa tapahtuvasta siivouksesta. Siirrettävät murskaimet ovat täydellisiä. Niitä voidaan tilata tilauksesta riippuen silputun jätteen määrästä. Tämä voi auttaa parantamaan liiketoiminnan kassavirtaa.
5. No-Touch Waste Handling
Vaikka tavalliset murskauskeräyspalvelut ovat halvempia kuin mobiilisilppuri, on aina olemassa riski, että murskausyrityksen työntekijät näkevät luottamukselliset asiakirjat. Vakiokeräyksissä asiakasyrityksen työntekijät laittavat jätteet sinetöityihin säkkeihin. Nämä pussit kerätään murskausautolla ja viedään ulkopuoliseen murskauslaitokseen. Työntekijöiden on tyhjennettävä pussit manuaalisesti ja laitettava jätteet silppuriin. On aina mahdollisuus, että nämä työntekijät voivat nähdä luottamuksellisia asiakirjoja. Liikkuvilla murskausyksiköillä ei ole tätä haittaa. Työntekijät laittavat paperijätteet yksinkertaisesti peukaloitumattomaan ulkosäiliöön. Kuorma-auto nostaa tämän ylös ja kaataa paperijätteen silppuriin ilman, että kukaan työntekijä edes koske siihen. Tämä lähestymistapa antaa yrityksille mielenrauhaa.

Johtopäätös
Näiden Guelphissa tapahtuvan paikan päällä tapahtuvan silppuamisen viiden hyödyn pitäisi antaa kaikille yrityksille ajattelutauko. Mitä mieltä olet vinkeistämme? Jätä meille kommentti alle!