Puhumme

Uutiset Blogi

Liiketoiminta

5 syytä, miksi yrityksesi tarvitsi blogin kuten eilen!

Jos mietit parhaillaan tapoja lisätä tavoittavuuttasi pienyrityksesi suhteen, sinun olisi luultavasti parempi lukea tämä artikkeli. Vaikka oman yrityksen pyörittäminen voi olla sekä jännittävää että tuottoisaa, sen käsitteleminen voi olla myös vaikeaa. Markkinoinnin pitäisi olla yksi kaikkien pienyritysten omistajien tärkeimmistä huolenaiheista, eikä meillä useinkaan ole riittävästi budjettia näiden kulujen kattamiseen. Oman blogin perustamista kannattaa siis ehdottomasti harkita. Ne maksavat yleensä hyvin vähän ja voivat ohjata mielekästä liikennettä verkkosivustollesi, kun ne on määritetty oikein. Tässä artikkelissa kerrotaan selvimmistä syistä, miksi suosittu blogi voi auttaa levittämään hyvää sanaa brändistäsi potentiaalisille asiakkaille. Käytä muutama minuutti tietojen sulattamiseen ja toivomme todella, että saat oman mikropäiväkirjasi valmiiksi ennemmin tai myöhemmin.
Yleisöllä on väliä
Okei, jokainen yritys tarvitsee asiakkaita, ja juuri siksi tarvitset blogin ensisijaisesti. Nämä kaverit eivät edes tiedä, että he saattavat pian ostaa sinulta tavaraa, mutta innokkaana yleisönä he ovat varmasti arvokasta omaisuutta ennen kaikkea. Blogisi suuren yleisön kauneus on se, että heillä on yleensä yhteinen kiinnostuksen kohde, ja siksi he ovat arvokasta liikennettä, joka voi arvostaa sitä, mitä yritykselläsi on heille tarjota.
Vuorovaikutus ja sitoutuminen
Muuntaaksesi uudesta yleisöstäsi asiakkaita, sinun on ensin saatava heidät vakuuttuneiksi siitä, että olet heidän luottamuksensa arvoinen. Asetumalla oman alasi asiantuntijaksi alat olla vuorovaikutuksessa yleisösi kanssa ja jopa oppia heiltä. Tämä sosiaalisen kuuntelun muoto on korvaamaton, ja voit alkaa oppia, mitkä osa-alueet yrityksesi tarvitsevat säätämistä. Käytä uutta asemaasi herättääksesi keskustelua uusimmista julkaisuistasi ja vanhoista suosikeistasi. Nämä ilmaiset kohderyhmät säästävät myös paljon aikaa ja vaivaa, eikä sinun tarvitse lähettää sähköpostikyselypyyntöjä, koska nämä kaverit ovat täällä juuri nyt avuksesi.
Vastaus
Kun yleisöstäsi tulee asiakkaasi, he voivat kysyä sinulta kaikkea tuotteistasi ja palveluistasi. Tarjoamalla brändillesi todelliset kasvot ja persoona, he alkavat olla vuorovaikutuksessa paljon useammin. Jos jollakin yleisöstäsi on ongelmia brändisi kanssa, he voivat puhua suoraan kanssasi ja voit ratkaista asiat paljon tehokkaammin.
Yhteisön kasvu
Jos blogisi tavoittaa Fixed Gear -pyörien faneja, voit käyttää tätä alustaa entistä suuremman fanikunnan rakentamiseen. Tämä toimii sekä verkossa että offline-tilassa, eikä mikään yritys voi olla ilman tällaista uskollisuutta, varsinkin kun vaikeat ajat kohtaavat meitä kaikkia.
Palvelun laatu
Blogisi tarjoaa asiakkaillesi lukemattomia tapoja ottaa sinuun yhteyttä, eikä tämän tasoinen tuki jää huomaamatta. Myös inhimillinen puolesi tulee peliin ja näet yrityksesi kasvavan voimalla.
Tarpeeksi syitä?
Uskomme varmasti, että nämä ovat enemmän kuin tarpeeksi syitä aloittaa uusi blogisi. Kerro meille, miten sinulla menee!